Aqua Dental en stor och populär klinik som grundades 2005 av Christina Efstratiadou och Eva Malmberg Reznik. Deras första klinik öppnades i Mörby Centrum. I dag finns det nio kliniker i Stockholm och två i Göteborg.

Tandreglering för barn

När det gäller barn och ungdomar som inte har fyllt 23 år, boende i Stockholm och som har bettfel, tar Aqua Dental emot dessa barn. Barn som fått en så kallad tandregleringscheck får gärna komma dit och få den behandling de behöver gratis. Det gäller om deras vanliga tandläkare bedömt att en tandreglering är nödvändig och om Socialstyrelsen godkänt att barnet har ett svårt bettfel, står Stockholms läns landsting för hela kostnaden. Det är viktigt att barn får snabb hjälp med tandreglering om så behövs och det är därför viktigt att barnets tandläkare upptäcker det i rätt tid, så barnet har chans att få den här behandlingen gratis.

Tandreglering för vuxna

Givetvis erbjuder även Aqua Dental tandreglering för vuxna, och nu när det finns många kliniker i Stockholm, lär det säkert finnas en i närheten av där du bor. Att ha ojämna och sneda tänder är vanligt och det kan både orsaka problem med munhälsan och självförtroendet. Därför har Aqua Dental specialiserat sig för att med moderna metoder kunna hjälpa dig som har dessa problem. Det finns måna olika tandställningar att välja emellan och även en rad faktorer som kan finnas för att hitta en perfekt lösning för dig. Aqua Dental har tandspecialister som hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dina tänder. Du bokar en tid hos någon av klinikens ortodontister för en konsultation som kostar omkring 1 000 kronor. Dessa pengar dras sedan från behandlingspriset om du väljer att få din behandling där. De som jobbar på Aqua Dental har alla lång erfarenhet av tandreglering. Vissa ortodontister är även några av landets främsta inom sitt område gällande tandreglering.